PËRSHKRIMI

Mënyrat e ashpra të Pablos çojnë në prag të luftës Karilon dhe qeverinë. Peña përpiqet të mbrojë dëshmitarin e tij.

 

 The Walking Dead (2010) on IMDb

Shiko Shkarko

Vidto

UptoBox

Vid.ag

Ezfile

TRAILER