13 Reasons Why

13 Reasons Why Sezoni 1 – Episodi 10

6.94K Views0 Comments

Hana, e dehur pas festës shkon në shtëpi me makinë, me Sherin, por i ndodh një e papritur. Xhesika fillon të sillet çuditshëm dhe Klei zbulon të vërtetën e tragjedisë së Xhefit. IMDb: 8.7 TRAILERI: YOUTUBE Shiko...

13 Reasons Why Sezoni 1 – Episodi 9

5.45K Views0 Comments

Regjistrimi 5 krahu A: Hana ishte dëshmitare në një ndodhi traumatizuese gjatë një feste verore. Klei mundohet ta bëjë Xhastinin dhe Markusin të logjikojnë dhe u thotë se më e keqja ka për të ardhur. IMDb: 8.7 TRAILERI...

13 Reasons Why Sezoni 1 – Episodi 8

5.39K Views0 Comments

Frymëzuar nga leximi i poezisë së një miku, Hana hap zemrën e saj. Toni i rrëfen Kleit për natën e vdekjes së Hanës... IMDb: 8.7 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Estream U...

13 Reasons Why Sezoni 1 – Episodi 7

4.00K Views0 Comments

Çfarë përfundimi?! Një përfundim i cili nuk u përgjigjet të gjitha pikëpyetjeve të mia, por nuk mendoj se është nevoja... IMDb: 8.7 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Estream ...

13 Reasons Why Sezoni 1 – Episodi 6

4.88K Views1 Comments

Takimi i Hanës për Shën Valentin nuk shkon ashtu siç e kishte planifikuar. Aleksi vihet përballë Komitetit të të Dalluarve pas një sherri në shkollë. IMDb: 8.7 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto ...

13 Reasons Why Sezoni 1 – Episodi 5

4.17K Views0 Comments

Klei vazhdon të torturohet nga kujtimet, por edhe të tjerët duket që nuk kanë ndërmend ta lënë të vazhdojë. IMDb: 8.7 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Estream UpFile ...

13 Reasons Why Sezoni 1 – Episodi 4

6.65K Views1 Comments

Marrëdhëniet e Hanës pushtohen nga xhelozia e nga thashethemet. Aleksin e pushtojnë ndjenjat e fajit dhe të Klein në zbulimin e asaj që po ndodh, përfundon në një situatë të ndërlikuar dhe e gjen veten të dehur. IMDb: 8...

13 Reasons Why Sezoni 1 – Episodi 3

6.68K Views2 Comments

Marrëdhëniet e Hanës pushtohen nga xhelozia e nga thashethemet. Aleksin e pushtojnë ndjenjat e fajit dhe të Klein në zbulimin e asaj që po ndodh, përfundon në një situatë të ndërlikuar dhe e gjen veten të dehur. IMDb: 8...