sezoni 1

Episodi 10 (I FUNDIT)

213 Views0 Comments

Bumpy shantazhon mafien për të siguruar veten dhe familjen. Presidentit John F. Kennedy i bëjnë atentat fatal. Teddy këndon në skenën e teatrit Apollo në Harlem. Shiko Shkarko Vevio UptoBox ...

Episodi 9

95 Views0 Comments

Nga kushtet e këqija të jetesës në apartamentet e Harlemit, Adam Clayton Powell bën një grevë të madhe dhe nis hetimet për pronarët e ndërtesave. Ernie Nunzi kërkon prostitutën që futi në kurth Zambranon. Bumpy dhe Mayme...

Episodi 8

76 Views0 Comments

Chin dhe Bonanno janë në luftë në Harlem. Bumpy del nga spitali dhe Mayme këmbëngul për të shkruar testamentin. Malcol X dhe Adam Clayton Powell shkojnë në Uashinton për marshimin. Shiko Shkarko Vevio ...

Episodi 7

94 Views0 Comments

Për të qëlluar italianët Bumpy ekspozon të shkuarën e errët të Chinit. Mayme dhe Elise lënë mënjanë diferencimet dhe Bumpy shikon gruan dhe vajzën të bashkohen përpara se të shpërthejë lufta e tij. Shiko Shkark...

Episodi 6

65 Views0 Comments

Elijah Muhammad viziton xhaminë e Malcolm X-it ku takon Elisen dhe i ngarkon një detyrë. Chin zbulon se Teddy është gjallë dhe ia lë në dorë Ernis të rregullojë gabimin. Shiko Shkarko Vevio UptoBox ...

Episodi 5

80 Views0 Comments

Godfather of Harlem me titra shqip : Në përpjekje për të falimentuar ekonomikisht Bumpyn, Chin manipulon një bast. Si rezultat Bumpy u detyrohet fituesve më shumë se sa mund të paguaj. Polici arreston Stellan dhe Teddyn....

Episodi 4

88 Views0 Comments

Casius Clay (më vonë merr emrin Muhamed Ali) përballet në ndeshje boksi me heroin vendas Doug Jones. Mayme nxit Bumpyn për të mbështetur Jonesin ndërkohë që Malcolmi këmbëngul për të mbështetur Clayn. Chin hyn në luftë p...

Episodi 3

144 Views0 Comments

Bumpy rastësisht gjendet në anën e Elises kur arrestohet dhe abuzohet për një vjedhje në dyqan e cila nxit protesta dhe konflikte. Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP GOUNLIMITED ...