the spy

Sezoni 1 – Episodi 6 (I FUNDIT)

71 Views0 Comments

Ndërsa Izraeli përgatitet të godasë një objektiv Sirian të identifikuar nga Eli, dyshimi rreth tij rritet. Hakmarrja është e shpejtë - dhe e pamëshirshme. Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP ...

Sezoni 1 – Episodi 5

37 Views0 Comments

Pas një grushti politik të përgjakshëm, Eli e vendos veten më afër qendrës së pushtetit Sirian. Kërkesat emocionale të punës marrin një kthesë të rëndë. Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP ...

Sezoni 1 – Episodi 4

40 Views0 Comments

Misioni i Elit merr një kthesë të rrezikshme ndërsa përpiqet të raportojë në bazën e tij për një instalim sekret ushtarak. Në shtëpi, Nadia lufton të rrisë e vetme fëmijët. Shiko Shkarko Vevio UptoB...

Sezoni 1 – Episodi 3

31 Views0 Comments

Eli bën një aleat me ndikim. Operacionet e hershme në Damask po japin shpejt fryt dhe Dan ka frikë se metodat e guximshme të Elit do ta vrasin atë. Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP GOUN...

Sezoni 1 – Episodi 2

42 Views0 Comments

Duke forcuar identitetin e tij të rremë në Buenos Aires, Eli krijon lidhje të forta. Zjarri i tij e vë në rrezik tërë misionin. Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP GOUNLIMITED Mix...

Sezoni 1 – Episodi 1

166 Views0 Comments

Bazuar në jetën e vërtetë të spiunit Izraelit, Eli Cohen. Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP GOUNLIMITED Mixdrop 1fichier Mystream Racaty Upvid M...