The Walking Dead

The Boys Sezoni 1 – Episodi 8 (I FUNDIT)

1.00K Views0 Comments

Finalja e sezonit! Pyetje marrin përgjigje. Sekretet zbulohet. Personazhet shpërthejnë dhe shumë më shumë....

The Boys Sezoni 1 – Episodi 7

570 Views0 Comments

Mos i beso kurrë një superheroi të njollosur, Djemtë e mësojnë këtë duke e pësuar. Homelander gërmon në të shkuarën. Starlight zbulon se dashuria vret....

The Boys Sezoni 1 – Episodi 6

543 Views0 Comments

Billy Butcher kërkon ndihmën e policisë, por gjërat mbeten në dorë të grupit i cili është gati t'i çojë gjërat deri në fund.  ...

The Boys Sezoni 1 – Episodi 5

528 Views0 Comments

Djemtë shkojmë në "Ekspozitën Beso" për të zbuluar më shumë për drogën e superheronjve.  ...

The Boys Sezoni 1 – Episodi 4

545 Views0 Comments

Një orë episod special me dhunë, nxjerrje sysh, grabitje avioni, çmendur, fantazma dhe një femër shumë intriguese.  ...

The Boys Sezoni 1 – Episodi 3

528 Views0 Comments

Është gara e shekullit. A-train kundër Shockwave për titullin e njeriut më të shpejtë në botë. Djemtë mblidhen përsëri dhe ndihen më të fortë....

The Boys Sezoni 1 – Episodi 2

779 Views0 Comments

Djemtë kapin një superhero. Starlight nuk mirëpritet mes superheronjve ashtu si mendonte  ...

The Boys Sezoni 1 – Episodi 1

1.65K Views0 Comments

Kur një superhero vret të dashurën e tij, shitësi Hughie Campbell bashkohet me Billy Butcherin, për tu hakmarrë ndaj heronjve të ndotur.  ...