Sezoni 2

The Walking Dead – Sezoni 2, Episodi 13

4.15K Views0 Comments

Ferma Greene pushtohet nga të infektuarit. Rik dhe të tjerët luftojnë për t’u arratisur. Ndërsa Andrea ndahet nga grupi prej kaosit.   IMDb: 8.7/10 Shikoje tek Shkarkoje tek SockShare Shkar...

The Walking dead – Sezoni 2, Episodi 12

3.94K Views0 Comments

Shein merr Randall dhe e çon atë në pyll për ta vrarë dhe e bën të duket sikur Randall u arratis por jo të gjithë e besojnë. Më pas Rik, Shein, Deril dhe T-dog dalin në pyll për ta kërkuar…   IMDb: 8.7/10 ...

The Walking Dead – Sezoni 2, Episodi 11

4.22K Views0 Comments

Rik dhe Shein vendosin të vrasin Randall, i cili konsiderohet si një kërcënim për të mbijetuarit, por Deil kundërshton dhe Rik thërret grupin për të vendosur me anë të votës.   IMDb: 8.2/10 Shikoje tek...

The Walking Dead – Sezoni 2, Episodi 10

4.22K Views0 Comments

Rik dhe Shein përpiqen te vendosim çfarë të bëjnë me Randall. Ndërkohë Lori dhe Megi mundohen të ndalojnë Beth që të mos kryejë vetvrasje.   IMDb: 8.3/10 Shikoje tek Shkarkoje tek SockShare ...

The Walking Dead – Sezoni 2, Episodi 9

4.63K Views0 Comments

Rik, Glen dhe Hershel janë nën zjarr armësh në një qytet aty afër. Shein po bëhet akoma më i keq. Lori ka frikë për familjen e saj.   IMDb: 8.1/10 Shikoje tek Shkarkoje tek SockShare Shkark...

The Walking Dead – Sezoni 2, Episodi 8

4.32K Views0 Comments

Pasi vranë Sofian dhe të infektuarit e tjerë, Hershel zhduket dhe Beth bie në shok. Rik dhe Glen dalin për të kërkuar Hershel.   IMDb: 7.9/10 Shikoje tek Shkarkoje tek SockShare Shkarko Dir...

The Walking Dead – Sezoni 2, Episodi 7

4.26K Views0 Comments

Glen i tregon të tjerëve që ka të infektuar në kasolle. Tani ata po diskutojnë nëse duhet t’i mbajnë apo jo.   IMDb: 8.7/10 Shikoje tek Shkarkoje tek SockShare Shkarko Direkt 1 Put...

The Walking Dead – Sezoni 2, Episodi 6

4.35K Views0 Comments

Tani që Glen e di që ka të infektuar në kasolle Maggie i lutet që ai mos t’ia thotë askujt. Hershel beson se të infektuarit që mban në kasolle janë thjesht të sëmurë dhe një ditë do shërohen. IMDb: 7.6/10 Shiko...