Sezoni 6

The Walking Dead Sezoni 6 – Episodi 16 (I FUNDIT)

4.96K Views0 Comments

Për të shpëtuar një nga njerëzit e tyre grupi i Rikut i duhet të ndërmarrë një udhëtim jashtë mureve. Ajo eksperiencë do të ndryshojë jetët e tyre përgjithmonë.   Shiko Shkarko Vidto UptoBox ...

The Walking Dead Sezoni 6 – Episodi 15

5.25K Views1 Comments

Deril gjurmon Duajtin. Ndërkohë, Rik dhe Morgan dolën në kërkim për Karolën, ndërsa ajo e gjen veten ballë për ballë me "Shpëtimtarët".   Shiko Shkarko Vidto UptoBox Vid.ag UpFile...

The Walking Dead Sezoni 6 – Episodi 14

4.07K Views0 Comments

Daryl Rosita dhe Denis dalin për furnizime, por jo çdo gjë shkon aq qetë sa pritej. Në anën tjetër Juxhin kërkon te provojë që ka ndryshuar dhe është bërë i dobishëm...   Shiko Shkarko Vidto Upt...

The Walking Dead Sezoni 6 – episodi 13

5.22K Views4 Comments

Si pasojë e një suksesi të vogël, anëtarët e grupit merren dhe mbahen peng.   Shiko Shkarko Vidto UptoBox Vid.ag UpFile Netu Filecloud ...

The Walking Dead Sezoni 6 – Episodi 12

4.28K Views2 Comments

Riku dhe të tjerët vendosin se e vetmja mënyrë për të ruajtur paqen në Aleksandri, është të fillojnë luftën me armikun e ri.   Shiko Shkarko Vidto UptoBox Vid.ag UpFile Ne...

The Walking Dead – Sezoni 6, Episodi 11

3.99K Views0 Comments

Jesusi dërgon Rikun dhe grupin në Koloninë Hilltop, një komunitet paqësor eklipsuar nga fuqia e Negan dhe "Shpëtimtarët".   Shiko Shkarko Vidto UptoBox Vid.ag UpFile Netu...

The Walking Dead – Sezoni 6, Episodi 10

4.24K Views0 Comments

Gjatë një furnizimi, Rik dhe Deril kryqëzojnë rrugëtn me një të mbijetuar të ri i cili zbulon një botë krejt të re jashtë Aleksandrisë, Karli e merr veten nga lëndimi...   Shiko Shkarko Vidto Up...

The Walking Dead – Sezoni 6, Episodi 9

4.36K Views1 Comments

Deril, Abraham dhe Sasha përballen kundër Shpëtimtarëve. Në Aleksandri, Denise e gjen veten në duart e Ujkut Alfa, ndërsa Riku dhe grupi i tij kalojnë përmes turmës.   Shiko Shkarko Vidto UptoBo...