Sezoni 7

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 16

5.49K Views0 Comments

Grupi i Aleksandrisë fillon udhëtimin. Një anëtar i grupit duhet të marrë një vendim të jashtëzakonshëm. IMDb: 9.2 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Estream UpFile ...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 15

3.99K Views0 Comments

Një grup Aleksandrianësh nisen në një udhëtim. Një pjesëtar i grupit duhet të marrë një vendim zemërthyes. IMDb: 9.2 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Estream UpFile ...

The Walking Dead Sezoni 7 – Epizodi 14

3.78K Views0 Comments

Ana tjetër Shpëtimtarët shkojnë në Majën e Kodrës papritur, duke i çuditur të gjithë, me plane për të marrë më shumë se furnizime. IMDb: 9.2 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Es...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 13

4.21K Views1 Comments

Gjërat dalin pak jashtë kontrollit, kur një grup nga Mbretëria dërgojnë furnizimet e përjavshme te Shpëtimtarët. IMDb: 9.2 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Estream UpFile...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 12

4.14K Views0 Comments

Rik dhe Mishon janë në kërkim për armë ndërkohë që bëhen gati për të luftuar Neganin. IMDb: 9.2 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Estream UpFile Netu Fileclou...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 11

5.37K Views0 Comments

Eugene fillon të punojë për Negan, ndërsa Dwight viziton një vend nga e shkuara e tij. IMDb: 9.2 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Estream UpFile Netu Fileclo...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 10

5.86K Views0 Comments

Teksa kërkon për një Aleksandrian të humbur, Riki dhe grupi i tij përballen me një popullsi të mistershme, si asnjëherë më parë... IMDb: 9.2 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Es...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 9

6.47K Views0 Comments

Guri në rrugë: Jezusi e drejton grupin drejt Mbretërisë, për të bindur mbretin Ezekiel të ndihmojë ata dhe Majën e kodrës kundër shpëtimtarëve. Në Aleksandri At Gabrieli bie në një kurth. IMDb: 9.2 TRAILERI: YOUTUBE ...