PËRSHKRIMI

Pasi nuk kontaktoi familjen e tij dhe departamentin e policisë për dy javë, Lucifer u kthye për të ndihmuar gjetjen e vrasësit të një kitaristi. Lucifer-i ka një grua të re në jetën e tij.

Shiko Shkarko

Upvid

Racaty

Vidia

1fichier

Uqload

Mirrorace