PËRSHKRIMI

Aktivitetet e Pablos në burg provokojë qeverinë në marrjen e masave ekstreme. Kurse Marfi dhe Peña përballen me një situatë të tyren.

 

 The Walking Dead (2010) on IMDb

Shiko Shkarko

ok.ru

UptoBox

Vid.ag

Ezfile