PËRSHKRIMI

Mërfi përballet me korrupsionin e e qeverisë kur ai dhe Peña mundohen të ndalojnë ambicjen e Escobarit për të hyrë në politikë…

 

 The Walking Dead (2010) on IMDb

Shiko Shkarko

Vidto

UptoBox

Netu

Ezfile

TRAILER: