PËRSHKRIMI

Pavarësisht marrëveshjes së re të ekstradimit, SHBA-ja investon më shumë në luftën ndaj komunizmit, duke ia bërë më të vështirë punën Mërfit dhe Peñas për të gjurmuar Pablon.

 

 The Walking Dead (2010) on IMDb

Shiko Shkarko

Vidto

UptoBox

Vid.ag

Ezfile

TRAILER