PËRSHKRIMI

Peña dhe Karilo i afrohen më shumë Gaças. Marfi përpiqet të mbrojë kandidatin pro-ekstradimit Gavirian nga një vrasës i njohur i lidhur me Pablon.

 

 The Walking Dead (2010) on IMDb

Shiko Shkarko

Vidto

UptoBox

Vid.ag

Ezfile

TRAILER