PËRSHKRIMI

Pablo shkon të fshihet teksa vala politike po kthehet kundra tij, por ai gjen një mënyrë për t’u kundër përgjigjur. Mërfi dhe Peña më në fund arrijnë të kenë ndihmën e CIA-s.

 The Walking Dead (2010) on IMDb

Shiko Shkarko

Vidto

UptoBox

Vid.ag

Ezfile

TRAILER