PËRSHKRIMI

Gjuetia për Pablon duket sikur ka mbaruar pasi ai bën një marrëveshje me qeverinë, por Murphy, Peña dhe Cali Cartel kanë plane të tjera.

 

 The Walking Dead (2010) on IMDb

Shiko Shkarko

Netu

UptoBox

Vid.ag

Ezfile