La Casa de Papel

Sezoni 4 – Episodi 8 (I FUNDIT)

15.30K Views0 Comments

Plani për të nxjerrë Lisbon nga burgu vihet në jetë. Në luftë me kohën, në synim të përsosmërisë dhe në koordinim ekzakt, a do ia dalë ekipi ta futë në Bankën e Spanjës? Shiko Shkarko Vevio UptoBox ...

Sezoni 4 – Episodi 7

10.19K Views0 Comments

Profesori nis sulmin që të hakmerret për Nairobin dhe Tokyon. Rio tregon historinë e torturave të tij në shtypin botëror. Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP GOUNLIMITED Mixdrop ...

Sezoni 4 – Episodi 6

8.17K Views0 Comments

Gandia mban Nairobin peng dhe mundohet të negociojë me grupin. Profesori i dëshpëruar kërkon një plan alternativ për të shpëtuar skuadrën e tij. Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP GOUNLIMIT...

Sezoni 4 – Episodi 5

8.69K Views0 Comments

Banda mbledh pengjet në bibliotekë. Një shpërthim nga Gandia zë Denverin dhe Rion në ashensor, ndërsa të dy po diskutonin për Stockholmin. Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP GOUNLIMITED ...

Sezoni 4 – Episodi 4

9.39K Views0 Comments

Banda mbledh pengjet në bibliotekë. Një shpërthim nga Gandia zë Denverin dhe Rion në ashensor, ndërsa të dy po diskutonin për Stockholmin. Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP GOUNLIMITED ...

Sezoni 4 – Episodi 3

11.46K Views0 Comments

Profesori përpiqet t'i përcjellë mesazhin personit që ndodhet brenda tendës. Xhelozia e Denverit ndaj miqësisë së Monicës dhe Rios rritet   Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP GOUNLIMI...

Sezoni 4 – Episodi 2

12.12K Views0 Comments

Palermo trondit grupin me veprimet qe ben. Sierra bën presion ndaj subjektit të saj për të bërë një marrëveshje. Profesori kujton dasmën e vëllait të tij. Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP ...

Sezoni 4 – Episodi 1

22.01K Views0 Comments

Zemërimi dhe pikëllimi shtojnë tensionet midis grupit. Profesori, teksa vuan për Rakelin, përpiqet të bëjë një arratisje të guximshme dhe të rrezikshme. Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP G...