sezoni 3

La Casa de Papel Sezoni 3 – Episodi 8 (I FUNDIT)

16.31K Views0 Comments

Një grup grabitësish shumë të veçantë sulmojnë Fabrikën e Moneda dhe Timbre për të kryer grabitjen më të përsosur në historinë e Spanjës dhe për të marrë në shtëpi 2.4 miliardë euro....

La Casa de Papel Sezoni 3 – Episodi 7

11.40K Views0 Comments

Raqueli dhe Profesori përpiqen të krijojnë planin e duhur për t´u arratisur nga policia. Ndërkohë Rio kthehet pranë bandës, por dyshojnë se i kanë instaluar një çip përgjues. Arturo flet me Monican për atësinë e të birit...

La Casa de Papel Sezoni 3 – Episodi 6

13.12K Views0 Comments

Policia futet me një skuadër speciale brenda në bankë, por grupi arrin t’i pengojë. Profesori arrin një marrëveshje me Sierrën dhe pjesën tjetër të policisë....

La Casa de Papel Sezoni 3 – Episodi 5

13.85K Views2 Comments

Plani i Denver-it jep mundësi që qeveria të mos sulmojë. Një negociatore e re sjell probleme për Professor dhe Raquel. Palermo ka probleme me pjesëtarë të ndryshëm të grupit, përfshirë edhe një përballje me Nairobi-n ...

La Casa de Papel Sezoni 3 – Episodi 4

12.96K Views1 Comments

Duhet gjithmonë një plan B, sidomos kur në minutat e fundit diçka shkon keq...  ...

La Casa de Papel Sezoni 3 – Episodi 3

13.20K Views0 Comments

Tani që janë brenda Bankës së Spanjës, për grupin e grabitësve nis aventura e shumëfishtë. Atyre do t’u duhet të ndjekin planin paraprak, por edhe të improvizojnë, ndërsa përpiqen të thyejnë kasafortën dhe njëkohësisht, ...

La Casa de Papel Sezoni 3 – Episodi 2

13.45K Views0 Comments

3 vite pas vjedhjes së madhe, skuadra bashkohet edhe një herë për të shpëtuar një prej tyre nga kthetrat e policisë. Kësaj here kanë ndër mend një plan edhe më të madh për të tërhequr vëmendjen.  ...

La Casa de Papel Sezoni 3 – Episodi 1

18.27K Views0 Comments

3 vjet pas vjedhjes së madhe, skuadra bashkohet edhe një herë për të shpëtuar një prej tyre nga kthetrat e policisë. Kësaj here kanë ndër mend një plan edhe më të madh për të tërhequr vëmendjen.  ...