sezoni 2

Lucifer – Sezoni 2, Episodi 18 (I FUNDIT)

1.79K Views0 Comments

Charlotte aksidentalisht vret një njeri duke e djegur, duke detyruar Luciferin t'i mbajë të fshehtë Chloit çfarë ka ndodhur në të vërtetë. Luciferi dërgon Mazen në kërkim të Charlottes dhe Amenadielit tw cilët janë zhduk...

Lucifer – Sezoni 2, Episodi 17

1.06K Views0 Comments

Charlotte ndihmon Chloen dhe Luciferin të zgjidhin një vrasje, por qëllimet e saj nuk janë aq të pasta sa duken. Shiko Shkarko Upvid Racaty Vidia 1fichier Uqload Mirrorace...

Lucifer – Sezoni 2, Episodi 16

912 Views0 Comments

Dy agjentët sekretë më të mirë në Perëndimin e Egër duhet të ruajnë Presidentin Grant nga kthetrat e një shkencëtari Konfederate djallëzor në karrige me rrota që kërkon hakmarrjen për humbjen e Luftës Civile. Shik...

Lucifer – Sezoni 2, Episodi 15

1.05K Views2 Comments

Në përpjekje për të mësuar si të kontrollojë Shpatën e Zjarrtë, Luciferi shfrytëzon çështjen e re që të mësoj më shumë mbi kontrollon e ndjenjave. Shiko Shkarko Upvid Racaty Vidia 1fichi...

Lucifer – Sezoni 2, Episodi 14

879 Views0 Comments

Pasi nuk kontaktoi familjen e tij dhe departamentin e policisë për dy javë, Lucifer u kthye për të ndihmuar gjetjen e vrasësit të një kitaristi. Lucifer-i ka një grua të re në jetën e tij. Shiko Shkarko Up...

Lucifer – Sezoni 2, Episodi 13

1.02K Views0 Comments

Për të shpëtuar detektiven, Luciferit të dëshpëruar i duhet të shkojë në ferr, por rruga e kthimit do të ketë të papritura, që nuk i kishte menduar. Vetëm dikush mund ta nxjerrë prej andej, ndërkohë që detektivja, lufton...

Lucifer – Sezoni 2, Episodi 12

1.24K Views0 Comments

Vdekja e një studenti kolegji e çon Kloin dhe Luciferin në një drejtim helmues. Ndërkohë, dyshja përballet me marrëdhënien e tyre në zhvillim e sipër. Shiko Shkarko Upvid Racaty Vidia 1f...

Lucifer – Sezoni 2, Episodi 11

1.18K Views0 Comments

Tensioni mes Luciferit dhe Chloes e vështirëson punën e tyre për të hetuar vrasjen e dy personave që kanë lidhje të vjetra me Luciferin. Shiko Shkarko Upvid Racaty Vidia 1fichier ...