sezoni 1

See – Sezoni 1, Episodi 8

5.65K Views0 Comments

Haniwa dhe Kofun mbërrijnë në Shtëpinë e Iluminimit ku njihen me Jerlamarelin. Mbretëresha me Maghra kërkojnë zgjidhje për të mbajtur ushtrinë të bashkuar. Shiko Shkarko Vidcloud UptoBox VUP...

See – Sezoni 1, Episodi 7

2.29K Views0 Comments

Gjuetari kërkon mbretëreshën e tij me Maghran dhe Boots. Haniva, Kofuni dhe të tjerët janë afër Jerlamarelit. Shiko Shkarko onlystream UptoBox VUP uploadc Mixdrop 1fichier...

See – Sezoni 1, Episodi 6

2.37K Views0 Comments

Baba dhe familja tradhtohen. Mbretëresha Kane përdor dinakërinë e saj për t'u përballur me një konflikt të ri. Shiko Shkarko onlystream UptoBox VUP uploadc Mixdrop 1fichier...

See – Sezoni 1, Episodi 5

2.24K Views0 Comments

Ndërsa ushtria e Tamacti Junit i afrohet Baba Vossit dhe familjes, del në dritë e kaluara e Maghrës. Shiko Shkarko Mystream UptoBox VUP Mixdrop Onlystream 1fichier ...

See – Sezoni 1, Episodi 4

2.76K Views1 Comments

- Shiko Shkarko Mystream Mirrorace VUP Oboom onlystream 1fichier vidcloud Clicnupload Upload.ac Uptobox ...

See – Sezoni 1, Episodi 3

1.31K Views0 Comments

f Binjakët hasin vështirësi për të mbajtur sekretin ndaj nënës së tyre. Shiko Shkarko Mystream Mirrorace VUP Oboom Vidcloud 1fichier Onlystream Clicnupload ...

See – Sezoni 1, Episodi 2

1.84K Views0 Comments

Një dhuratë speciale për binjakët përhap tension në grup. Shiko Shkarko Mystream Mirrorace VUP Oboom Vidcloud 1fichier Upvid Clicnupload Upload.ac ...

See Sezoni 1 – Episodi 1

2.70K Views0 Comments

Binjakët hasin vështirësi për të mbajtur sekretin ndaj nënës së tyre. Shiko Shkarko Mystream Mirrorace VUP Oboom Vidcloud 1fichier Upvid Clicnupload ...