Sezoni 1

The Witcher – Sezoni 1, Episodi 8 (I FUNDIT)

3.36K Views0 Comments

Një grup i tmerrshëm armiqësh e vendos Geraltin në pozitë të keqe. Yennefer dhe shokët e saj të tjerë përgatiten të luftojnë. Një i ri i tronditur varet nga mirësia e një të huaji. Shiko Shkarko Vevio ...

The Witcher – Sezoni 1, Episodi 7

1.78K Views0 Comments

Një rikthim para se mbretëria të digjet. Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP GOUNLIMITED Mixdrop 1fichier Mystream Racaty Upvid Mirrorace ...

The Witcher – Sezoni 1, Episodi 6

1.55K Views0 Comments

Shtrigani niset në një mision për vrasjen e një dragoi që po djeg tokat e mbretit. Princesha arrin t’i shpëtojë një kurthi dhe vendos të vazhdojë përpara. Shiko Shkarko Vidoza UptoBox VUP ...

The Witcher – Sezoni 1, Episodi 5

1.60K Views0 Comments

Shtrigani vihet në kërkim të xhindit, por ndërkohë Jaskieri sulmohet rëndë dhe Shtrigani detyrohet ta çojë te Yenneferi për ta shëruar. Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP GOUNLIMITED ...

The Witcher – Sezoni 1, Episodi 4

1.52K Views0 Comments

Shtrigani përfshihet na një çështje mbretërore teksa përpiqet të bëjë një nder. Fiona përfundon në pyjet Brokilon. Mbretëresha Kalis dhe e bija përballen me një përpjekje për t'i vrarë. Shiko Shkarko Vidlo...

The Witcher – Sezoni 1, Episodi 3

1.65K Views0 Comments

Geraltit i duhet të përballet me një përbindësh i cili duket të jetë i lidhur ngushtë me familjen mbretërore të Temerias. Shiko Shkarko Vidlox UptoBox VUP GOUNLIMITED Mixdrop ...

The Witcher – Sezoni 1, Episodi 2

2.13K Views0 Comments

Yennefer zbulon papritur një fuqi të sajën, por nuk e di ku e ka burimin. Tani, që familja e saj e shet për 4 marka, ajo bëhet nxënëse e një magjistareje, që përpiqet të zgjojë fuqitë e saj të panjohura. Ciri, e humbur n...

The Witcher – Sezoni 1, Episodi 1

3.80K Views0 Comments

Geralti nuk mirëpritet mirë në qytezën e Blaviken. Jetesa mbretërore e Cirit shkatërrohet kur Nilfgaard pushton Cintran. Shiko Shkarko Vidup UptoBox VUP GOFILE Mixdrop 1fic...