Sezoni 1 – Episodi 1

432 Views0 Comments

Tregon historinë e Londrës duke u copëtuar nga betejat për pushtet të bandave të saj ndërkombëtare përfshirë dhe një Shqiptare. Një situatë e nxehtë krijohet papritur kur kryetari i familjes më të fuqishme të krimit në L...

Seria 6 (E FUNDIT)

2.23K Views0 Comments

Në kohën para ardhjes së Spartakusit, Shtëpia e Batiatus përballet me shumë sfida nga konkurrentët, dhe brenda familjes së saj.   Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP GOUNLIMITED ...

Seria 5

1.11K Views0 Comments

Në kohën para ardhjes së Spartakusit, Shtëpia e Batiatus përballet me shumë sfida nga konkurrentët, dhe brenda familjes së saj. Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP GOUNLIMITED Mixdr...

Seria 4

1.32K Views0 Comments

Në kohën para ardhjes së Spartakusit, Shtëpia e Batiatus përballet me shumë sfida nga konkurrentët, dhe brenda familjes së saj. Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP GOUNLIMITED Mixdr...

Seria 3

804 Views0 Comments

Në kohën para ardhjes së Spartakusit, Shtëpia e Batiatus përballet me shumë sfida nga konkurrentët, dhe brenda familjes së saj. Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP GOUNLIMITED Mixdr...

Seria 2

917 Views0 Comments

Në kohën para ardhjes së Spartakusit, Shtëpia e Batiatus përballet me shumë sfida nga konkurrentët, dhe brenda familjes së saj. Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP GOUNLIMITED Mixdr...

Seria 1

2.50K Views0 Comments

Në kohën para ardhjes së Spartakusit, Shtëpia e Batiatus përballet me shumë sfida nga konkurrentët, dhe brenda familjes së saj. Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP GOUNLIMITED Mixdr...

Sezoni 4 – Episodi 8 (I FUNDIT)

15.30K Views0 Comments

Plani për të nxjerrë Lisbon nga burgu vihet në jetë. Në luftë me kohën, në synim të përsosmërisë dhe në koordinim ekzakt, a do ia dalë ekipi ta futë në Bankën e Spanjës? Shiko Shkarko Vevio UptoBox ...