Game of Thrones – Sezoni 6, Episodi 8

5.12K Views0 Comments

Briena arrinë në Riverun. Arja kërkon strehë. Xhejmi flet me Edmur Tallin. Sersi sfidon Fenë dhe Harabelin e Lart. Sendor Kligejn kërkon hakmarrje. Tirioni bën një gabim të madh. IMDb: 8.2 TRAILERI: YOUTUBE Shik...

Game of Thrones – Sezoni 6, Episodi 7

5.71K Views4 Comments

Xhoni dhe Sansa mbledhin ushtarë. Xhejmi arrin në Riverun. Olena Tajrell planifikon që të largohet nga Tokat e Mbretit. Thioni dhe Jara planifikojnë një destinacion të ri. Arja bën plan që të largohet nga Bravosi. IMDb:...

Game of Thrones – Sezoni 6, Episodi 6

5.86K Views5 Comments

Bran dhe Mera gjejnë një aleat të ri. Xhilli takon familjen e Semit. Aria bën një zgjedhje të vështirë. Lanisterët dhe Tajrellët marshojnë kundër High Sparrow. IMDb: 8.3 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko V...

Game of Thrones – Sezoni 6, Episodi 5

6.42K Views0 Comments

Sansa dhe Xhon bëjnë plane. Arias është dhënë një tjetër shans për të provuar veten. Xhorahut rrëfen sekretin e një Dineris. Tirion takohet me Priftëreshën e Kuqe. Jara gjen sundimin e saj të vënë në provë. Bran zbulon o...

Game of Thrones – Sezoni 6, Episodi 4

9.70K Views0 Comments

Tirioni arrin një marrëveshje. Xhorah dhe Dario përfundojnë me sukses një detyrë të vështirë. Xhejmi dhe Sersi mundohen që të përmirësojnë gjendjen e tyre në Uesteros. IMDb: 9.2 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko...

Game of thrones – Sezoni 6, Episodi 3

6.23K Views0 Comments

Xhon Snou është gjallë. Denerisi arrin në Vaes Dothrak. Varisi zbulon informacione për Bijtë Dytësor. Arja stërvitet si Askushi. Remsi merr një dhuratë. Tomeni takohet me Harabelin e Lart. IMDb: 8.7 TRAILERI: YOUTUBE ...

Game of Thrones – Sezoni 6, Episodi 2

5.31K Views0 Comments

Breni stërvitet me Korbin me Tre Sy. Tomeni takohet me Sersin. Tirioni bën një lëvizje të guximshme. Thioni largohet kurse tek Ishujt e Hekurtë dalin në pah probleme të reja. Davosi i kërkon Melisandres që të kryej një m...

Game of Thrones – Sezoni 6, Episodi 1

12.23K Views0 Comments

Fati i Xhon Snout zbulohet. Daneris takon një burrë të fortë. Tirion mësohet me jetesën në Meren. Sansa dhe Theon takojnë disa aleatë të papritur. Një rebelim ndodh në Dorne dhe Jaime Lannister mbërrin në King's Landing ...