Sezoni 4 – Episodi 7

10.19K Views0 Comments

Profesori nis sulmin që të hakmerret për Nairobin dhe Tokyon. Rio tregon historinë e torturave të tij në shtypin botëror. Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP GOUNLIMITED Mixdrop ...

Sezoni 4 – Episodi 6

8.17K Views0 Comments

Gandia mban Nairobin peng dhe mundohet të negociojë me grupin. Profesori i dëshpëruar kërkon një plan alternativ për të shpëtuar skuadrën e tij. Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP GOUNLIMIT...

Sezoni 4 – Episodi 5

8.69K Views0 Comments

Banda mbledh pengjet në bibliotekë. Një shpërthim nga Gandia zë Denverin dhe Rion në ashensor, ndërsa të dy po diskutonin për Stockholmin. Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP GOUNLIMITED ...

Sezoni 4 – Episodi 4

9.39K Views0 Comments

Banda mbledh pengjet në bibliotekë. Një shpërthim nga Gandia zë Denverin dhe Rion në ashensor, ndërsa të dy po diskutonin për Stockholmin. Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP GOUNLIMITED ...

Sezoni 4 – Episodi 3

11.46K Views0 Comments

Profesori përpiqet t'i përcjellë mesazhin personit që ndodhet brenda tendës. Xhelozia e Denverit ndaj miqësisë së Monicës dhe Rios rritet   Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP GOUNLIMI...

Sezoni 4 – Episodi 2

12.12K Views0 Comments

Palermo trondit grupin me veprimet qe ben. Sierra bën presion ndaj subjektit të saj për të bërë një marrëveshje. Profesori kujton dasmën e vëllait të tij. Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP ...

Sezoni 4 – Episodi 1

22.01K Views0 Comments

Zemërimi dhe pikëllimi shtojnë tensionet midis grupit. Profesori, teksa vuan për Rakelin, përpiqet të bëjë një arratisje të guximshme dhe të rrezikshme. Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP G...

The Witcher – Sezoni 1, Episodi 8 (I FUNDIT)

3.36K Views0 Comments

Një grup i tmerrshëm armiqësh e vendos Geraltin në pozitë të keqe. Yennefer dhe shokët e saj të tjerë përgatiten të luftojnë. Një i ri i tronditur varet nga mirësia e një të huaji. Shiko Shkarko Vevio ...