Better Call Saul – Sezoni 1, Episodi 7

897 Views0 Comments

Bingo Kur Ketëllmenët përpiqen të shantazhojnë Xhimin, ai e kthen çështjen në favorin e tij. // PLAYER 2 (smartphone) PLAYER 3 ...

The Walking Dead Sezoni 6 – Episodi 1

3.98K Views0 Comments

Me Morganin në zonën e sigurt, Rik dhe të tjerët mendojnë një plan për të larguar një turmë të infektuarish nga Aleksandria, por diçka e vë gjithë komunitetin në rrezik.   // Shiko Shkarko Vidt...

Limitless Sezoni 1 – Episodi 3

2.66K Views0 Comments

Kur Brajan ndihmon agjentin Herris dhe Bojl të investigojnë vrasjen e një ish agjenti të FBI, ata habiten kur gjejnë lidhje me bosin e pakapshëm të një karteli famëkeq droge. Gjithashtu, Brajani ritakohet me një ishin e ...

Fear the Walking Dead – S01E06 (I FUNDIT)

2.05K Views0 Comments

Ndërkohë që ankthi civil rritet, dhe të vdekurit marrin pushtetin, Trejvisi dhe Medisoni përpiqen të sajojnë mënyra për të mbrojtur familjet e tyre. // PLAYER 2 (smartphone) PLAYER 3 ...

Better Call Saul – Sezoni 1, Episodi 6

812 Views0 Comments

Five-O Majkut i kujtohen ditët kur ishte polic në Filadelfia pasi e marrin në pyetje për një ngjarje tragjike. // PLAYER 2 (smartphone) PLAYER 3 ...

Better Call Saul – Sezoni 1, Episodi 5

955 Views0 Comments

Bariu Pas një ngjarje të çuditëshme Çaku përfundon në polici. Xhimi takon gjithashtu disa klientë të çuditshëm.   // PLAYER 2 (smartphone) PLAYER 3 (4)...

Limitless Sezoni 1 – Episodi 2

3.44K Views0 Comments

Brajani rrezikon punën e tij të re të FBI-së, kur ai nuk i bindet urdhrave të qëndrojnë jashtë hetimit të vrasjes së një gazetari të njohur.   // Shiko Shkarko Ok.ru UptoBox Vid.a...

Fear The Walking Dead – S01E05

1.79K Views0 Comments

Plani i Gardës Kombëtare për lagjen dhe banorët e saj zbulohet, duke detyruar Trejvisin dhe Medisonin të marrin një vendim të vështirë.   // PLAYER 2 (smartphone) PLAYER 3 ...