The Walking Dead – Sezoni 1, Episodi 6

5.72K Views0 Comments

Te baza ushtarake C.D.C, Rick dhe të tjerët takohen me Dr. Edwin Jenner, një shkencëtar i cili kishte si detyrë për të gjetur shkakun që zgjon të vdekurit. Por sapo ata mendojnë se janë të sigurtë, Jenner u thotë që ndër...

The Walking Dead – Sezoni 1, Episodi 5

4.52K Views0 Comments

Rick përpiqet të kontaktojë Morgan për t’i treguar vendodhjen e tij. Në kamp, pas përleshjes me të infektuarit, Jim kafshohet dhe fillon ngadalë të kthehet në njërin prej tyre. Tani që kampi nuk është më i sigurtë, Rick ...

The Walking Dead – Sezoni 1, Episodi 4

4.61K Views0 Comments

Duke kërkuar për Merle, Rick dhe të tjerët ndeshen me një grup tjetër të mbijetuarish të rrezikshëm. Ndërkohë, në kamp, Jim është shumë i shqetësuar nga një ëndërr të cilën nuk e kujton dot plotësisht. Ëndërr e cila mund...

The Walking Dead – Sezoni 1, Episodi 3

5.25K Views0 Comments

Rick bashkohet me Lori dhe Carl, por vendos, me disa të mbijetuar të tjerë, të kthehet për të shpëtuar Merle. Ndërsa në kamp, tensioni midis të mbijetuarëve sa vjen e rritet.   IMDb: 7.9/10 Shikoje tek...

The Walking Dead – Sezoni 1, Episodi 2

5.61K Views0 Comments

Rick e gjen veten të bllokuar, me të mbijetuar të tjerë, brenda një dyqani të rrehuar nga zombi. IMDb: 8.3/10...

The Walking Dead – Sezoni 1, Episodi 1

15.03K Views0 Comments

Sherifi Rick Grimes zgjohet në spital, pasi është qëlluar në një shkëmbim zjarri. Qyteti është i mbushur me zombi. Pasi zë miqësi me një të mbijetuar dhe birin e tij, Rick fillon të kërkojë gruan dhe djalin e tij. IMD...