See – Sezoni 1, Episodi 7

2.29K Views0 Comments

Gjuetari kërkon mbretëreshën e tij me Maghran dhe Boots. Haniva, Kofuni dhe të tjerët janë afër Jerlamarelit. Shiko Shkarko onlystream UptoBox VUP uploadc Mixdrop 1fichier...

See – Sezoni 1, Episodi 6

2.37K Views0 Comments

Baba dhe familja tradhtohen. Mbretëresha Kane përdor dinakërinë e saj për t'u përballur me një konflikt të ri. Shiko Shkarko onlystream UptoBox VUP uploadc Mixdrop 1fichier...

Chernobyl – Episodi 5 (I FUNDIT)

1.84K Views0 Comments

Valeri, Boris dhe Ulana rrezikojnë jetën dhe reputacionin e tyre për të treguar të vërtetën rreth Chernobylit. Shiko Shkarko Vidcloud UptoBox VUP uploadc Mixdrop 1fichier ...

Chernobyl – Episodi 4

1.63K Views0 Comments

Gjeneralët dhe shkencëtarët bëshkëpunojnë që të gjejnë një mënyrë për të pastruar çatinë, ndërsa ushtarët kanë për detyrë të largojnë banorët dhe çdo gjallesë që ndodhet pranë zonës së shpërthimit. Shiko Shkarko...

Chernobyl – Episodi 3

1.54K Views0 Comments

Valery krijon një plan të detajuar për dezinfektimin e Çernobilit; Lyudmila i injoron paralajmërimet për infektimin e burrit të saj zjarrfikës. Shiko Shkarko onlystream UptoBox VUP uploa...

Chernobyl – Episodi 2

1.80K Views0 Comments

Me rreziqet e shumta pas shpërthimit në Çernobil, fizikania nukleare Ulana Khomyuk bën një përpjekje të dëshpëruar për të arritur Valery Legasov, një fizikan nuklear sovjetik dhe ta paralajmërojë atë për kërcënimin e shp...

Chernobyl – Episodi 1

3.73K Views2 Comments

Punëtorët e centralit bërthamor dhe zjarrfikësit rrezikojnë jetën për të kontrolluar shpërthimin katastrofik në centralin e Çernobilit, më 1986, pa e ditur rrezikun e vërtet. Shiko Shkarko onlystream ...

See – Sezoni 1, Episodi 5

2.24K Views0 Comments

Ndërsa ushtria e Tamacti Junit i afrohet Baba Vossit dhe familjes, del në dritë e kaluara e Maghrës. Shiko Shkarko Mystream UptoBox VUP Mixdrop Onlystream 1fichier ...