PËRSHKRIMI

Punet e vjetra janë zgjidhur. Jetët kanë humbur. Elliot detyrohet të bëjë një zgjedhje që do të përcaktojë të ardhmen e tij. Dhe Sean bën një zbulim në lidhje me një tradhtar që ka qenë në mes të tij.

Shiko Shkarko

Vevio

UptoBox

VUP

GOUNLIMITED

Mixdrop

1fichier

Mystream

Racaty

Upvid

Mirrorace